Bosvolkkamp

BOSVOLKKAMP


Het Bosvolkkamp is een kamp dat jaarlijks door Stichting Bosvolk wordt georganiseerd. Het is een van de oudste tradities van Edam. Bosvolk is voortgekomen uit de Vrijzinnige Christelijke Jongeren Bond (VCJB), dit was een afdeling van de Vrijzinnige Christelijke Jeugd Centrale (VCJC).  Vlak na de oorlog werd door hen het Bosvolkkamp georganiseerd om alle kinderen uit de gemeente een week op vakantie te kunnen laten gaan.

 

In de jaren zeventig werden de banden met de kerk verbroken en werd Jeugdvereniging Bosvolk Edam opgericht. Deze is begin deze eeuw opgegaan in de Stichting Welzijn Edam, die later op zijn beurt is opgegaan in de Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam. In januari 2016 is het Bosvolkkamp weer op eigen benen komen te staan. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft toen Stichting Bosvolk opgericht.

 

Nog steeds is het Bosvolkkamp een groot succes. Aan het einde van de zomervakantie wordt er een week lang gekeet en worden er leuke activiteiten bedacht rondom camping 't Boerenerf in Woudenberg. Kortom, Bosvolkkamp is een fantastisch kamp!Inschrijven, klik hier

INFORMATIE BOSVOLKKAMP 2024


Leeftijd

eind groep 3 tot en met groep 8

 

Data

zaterdag 24 t/m vrijdag 30 augustus 2024

 

Kosten

€220,00 per kind (€200,00 voor extra kind uit hetzelfde gezin)

 

Maximaal aantal deelnemers

90