Bosvolkkamp

BOSVOLKKAMP


Het Bosvolkkamp is een kamp dat jaarlijks door Stichting Bosvolk wordt georganiseerd. Het is een van de oudste tradities van Edam. Bosvolk is voortgekomen uit de Vrijzinnige Christelijke Jongeren Bond (VCJB), dit was een afdeling van de Vrijzinnige Christelijke Jeugd Centrale (VCJC).  Vlak na de oorlog werd door hen het Bosvolkkamp georganiseerd om alle kinderen uit de gemeente een week op vakantie te kunnen laten gaan.

 

In de jaren zeventig werden de banden met de kerk verbroken en werd Jeugdvereniging Bosvolk Edam opgericht. Deze is begin deze eeuw opgegaan in de Stichting Welzijn Edam, die later op zijn beurt is opgegaan in de Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam. In januari 2016 is het Bosvolkkamp weer op eigen benen komen te staan. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft toen Stichting Bosvolk opgericht.

 

Nog steeds is het Bosvolkkamp een groot succes. Aan het einde van de zomervakantie wordt er een week lang gekeet en worden er leuke activiteiten bedacht rondom camping 't Boerenerf in Woudenberg. Kortom, Bosvolkkamp is een fantastisch kamp!

 

Bosvolkkamp 2020 zit vol. Neem contact op met info@bosvolk.nl om te kijken of en welke mogelijkheden er zijn.

BOSVOLKKAMP

INFORMATIE BOSVOLKKAMP

Leeftijd

7 tot en met 12 jaar

 

Data

8 augustus - 15 augustus 2020

 

Kosten

€192,50 per kind (€172,50 voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin)

Dit is inclusief maaltijden, accommodatie en activiteiten en exclusief vervoer.

 

Maximaal aantal deelnemers

90 kinderen (VOL=VOL!)

 

OLIEBOLLENVERKOOP 2020
Ook dit jaar kunt u weer overheerlijke krenten-, oliebollen en appelbeignets bij Bosvolk bestellen. Samen met onze geweldige vrijwilligers zorgen we ervoor dat uw bestelling geheel 'Coronaproof', gratis en contactloos, bij u thuisbezorgd wordt! De opbrengst komt volledig ten goede aan het mooiste kinderkamp van Nederland.

Geef uw bestelling door via ons bestelformulier:

https://forms.gle/diMFMqVbvDuyVWZv8

STICHTING BOSVOLK

Stichting Bosvolk uit Edam organiseert elk jaar het Bosvolkkamp, dit is een kamp voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 

Daarnaast wordt sinds 2017 ook ZIPPkamp georganiseerd voor de jeugd uit de 1e, 2e en 3e klas van het middelbaar onderwijs.

 

Meer lezen over wie wij zijn? Klik dan hier.

 

STICHTING BOSVOLK

Edam

Tel. nr.: 06-83341234

Email: info@bosvolk.nl

info@bosvolk.nl

 

KvK: 65252810

Rekeningnummer: NL97 RABO 0131 3427 11

 

Wil je vrienden van Bosvolk worden? Klik dan hier.