ZIPPkamp

ZIPPKAMP


Stichting Bosvolk organiseert voor de kinderen die Bosvolkkamp zijn ontgroeid sinds 2017 jaarlijks het ZIPPkamp.  Een lang weekend kamperen met leuke activiteiten vormen de basis van een avontuurlijk en gezellig weekend.

 

Na een geslaagde herstart van ZIPPkamp in 2017, is het ZIPPkamp in 2018 naar Friesland en in 2019 naar Zeewolde geweest.


ZIPPkamp 2020


In het weekend van Hemelvaartsdag 2020 is het weer zover. Voor de 1e t/m 3e-jaars scholieren wordt de vierde editie van het beruchte ZIPPkamp georganiseerd. 


Een weekend kamperen met de leukste leiding en een gezellige groep ‘Zeer Irritante Pokke Pubers’... Wie wil dat nou niet!?

Met z’n allen klimmen in een klimpark, spellen doen op het strand en in het bos, activiteiten in het water en ‘s avonds knus rond het kampvuur; met deze ingrediënten kan het niet anders dan een succesvol kamp worden. Natuurlijk zijn de ervaren en leuke leiders van het Bosvolkkamp ook van de partij!  


Het belooft een avontuurlijk, fantastisch, maar bovenal onvergetelijk weekend te worden. Zorg dat je het niet mist en geef je vanaf 15 februari op! Vol=vol!


Aanmelden voor Zippkamp 2020 kan via onderstaand formulier:


https://forms.gle/Ghby1uBbdZuGksXX6


Toch nog vragen? Mail voor meer informatie naar via zipp@bosvolk.nl

ZIPPKAMP 2020

 

 

INFORMATIE ZIPPKAMP

Wie?

Jongeren uit de 1e t/m 3e klas van het VO


Waar?

Camping de Donkere Duinen, Den Helder

 

Wanneer?

21 mei t/m 24 mei 2020

 

Kosten?

€115,- per kind

Dit is inclusief maaltijden, accommodatie en activiteiten en exclusief vervoer.

 

Aantal deelnemers?

30 kinderen (VOL=VOL!)

 

OLIEBOLLENVERKOOP 2020
Ook dit jaar kunt u weer overheerlijke krenten-, oliebollen en appelbeignets bij Bosvolk bestellen. Samen met onze geweldige vrijwilligers zorgen we ervoor dat uw bestelling geheel 'Coronaproof', gratis en contactloos, bij u thuisbezorgd wordt! De opbrengst komt volledig ten goede aan het mooiste kinderkamp van Nederland.

Geef uw bestelling door via ons bestelformulier:

https://forms.gle/diMFMqVbvDuyVWZv8

STICHTING BOSVOLK

Stichting Bosvolk uit Edam organiseert elk jaar het Bosvolkkamp, dit is een kamp voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 

Daarnaast wordt sinds 2017 ook ZIPPkamp georganiseerd voor de jeugd uit de 1e, 2e en 3e klas van het middelbaar onderwijs.

 

Meer lezen over wie wij zijn? Klik dan hier.

 

STICHTING BOSVOLK

Edam

Tel. nr.: 06-83341234

Email: info@bosvolk.nl

info@bosvolk.nl

 

KvK: 65252810

Rekeningnummer: NL97 RABO 0131 3427 11

 

Wil je vrienden van Bosvolk worden? Klik dan hier.