ZIPPkamp

ZIPPKAMP


Stichting Bosvolk organiseert voor de kinderen die Bosvolkkamp zijn ontgroeid sinds 2017 jaarlijks het ZIPPkamp.  Een lang weekend kamperen met leuke activiteiten vormen de basis van een avontuurlijk en gezellig weekend.

 

Na een geslaagde herstart van ZIPPkamp in 2017, is het ZIPPkamp in 2018 naar Friesland en in 2019 naar Zeewolde geweest.


ZIPPkamp 2020


In het weekend van Hemelvaartsdag 2020 is het weer zover. Voor de 1e t/m 3e-jaars scholieren wordt de vierde editie van het beruchte ZIPPkamp georganiseerd. 


Een weekend kamperen met de leukste leiding en een gezellige groep ‘Zeer Irritante Pokke Pubers’... Wie wil dat nou niet!?

Met z’n allen klimmen in een klimpark, spellen doen op het strand en in het bos, activiteiten in het water en ‘s avonds knus rond het kampvuur; met deze ingrediënten kan het niet anders dan een succesvol kamp worden. Natuurlijk zijn de ervaren en leuke leiders van het Bosvolkkamp ook van de partij!  


Het belooft een avontuurlijk, fantastisch, maar bovenal onvergetelijk weekend te worden. Zorg dat je het niet mist!


Helaas kan Zippkamp 2021 niet doorgaan vanwege de Covid-19 maatregelen. Houd de (sociale) media in de gaten voor informatie over de volgende editie.


Toch nog vragen? Mail voor meer informatie naar via zipp@bosvolk.nl

ZIPPKAMP 2022

 

 

INFORMATIE ZIPPKAMP

Wie?

Jongeren uit de 1e t/m 3e klas van het VO


Waar?

..

 

Wanneer?

..

 

Kosten?

€115,- per kind

Dit is inclusief maaltijden, accommodatie en activiteiten en exclusief vervoer.

 

Aantal deelnemers?

30 kinderen (VOL=VOL!)